Caldarusani, padurea Snagov

Intr-o zi cu jumatate soare si jumatate ploaie am facut un traseu de jumatate de zi jumatate (less) pe asfalt si jumatate (more) prin padure la jumatate de ora departare de oras cu pornire de la manastirea Caldarusani prin padurea Snagov.

Am dat peste berze la arat (sau la cules),

Berze la arat

Berze la arat

broaste filozoafe la soare,

Broaste filozoafe

Broaste filozoafe

si carari prin leurda.

Carari prin leurda

Carari prin leurda

Am lasat jumatate cu soare si la intoarcere am gasit jumatatea cu ploaie cu ganduri insa pentru multe trasee anul asta.

La mai multe

La mai multe


Bike route 443125 – powered by Bikemap 

7 Responses

 1. Bravo, un traseu foarte frumos, felicitari pentru initiativa. Cum ai ajuns insa la punctul de incepere? Prim Lipia?

 2. Prin Balotesti, la dreapta dupa radar si tot inainte. Se poate ajunge la Caldarusani si prin Lipia dar ar fi un pic peste mana. Am facut o data un traseu pe drum de la Caldarusani prin Lipia, Gruiu, Snagov.

 3. Corect, am uitat total ca se poate si pe la Balotesti, eu de obicei merg pe la Ghermanesti/Snagov. Poate facem o tura la Caldarusani sua in alta parte intr-una din saptamanile astea …

 4. Salut!
  Man, eu am luat o odata prin Balotestisi satele de dupa… pana a trebuit sa fac stanga undeva spre Caldarusani.. am trecut de un pod sia poi gata. Dar drumul prin padure pana la Snagov unde e? Era parca un drum in zona podului care o lua prin padure dar nu stiu unde ducea. Apoi e Lipia. Deci dde unde intri in padure din Lipia sau de dinainte de Caldarusani undeva…
  Multam,

 5. Sunt mai multe alternative. Daca vrei offroad prin padure atunci chiar vis-a-vis de poarta manastirii e un drum prin padure initiala pe la un institut si apoi pe un culoar larg. In cap o iei la dreapta si apoi tot inainte prin gol. Daca vrei pe asfalt din Lipia ajungi in Gruiu si apoi in Snagov. Vezi ca traseul pe bikemap e destul de clar si e pentru varianta prin padure cu mtb.
  Toate bune, Len

 6. Superbe fotografii si excelent traseu (de necrezut ca se poate face o tura prin padure atat de frumoasa si atat de aproape de Bucuresti). Ce GPS folosesti/recomanzi? Daca ar fi sa merg “pe urmele tale” cred ca mi-ar trebui unul…..

 7. Salut Catalin, am un eTrex Legend HCX de la Garmin. Sunt foarte multumit de el. Singura problema (pe care aparent o au multe modele) e legata de niste contacte insa am gasit solutia pe net si s-a dovedit buna. De aparat sunt multumit insa nu pot spune acelasi lucru de unde l-am cumparat, vezi ca e si un articol mai vechi pe tema asta :) Cred ca orice GPS e ok atata timp cat poti incarca/descarca trackuri si are o autonomie buna. Al meu tine 2 zile de pedalat cu un singur set de baterii (2xAA).

Leave a Reply

*