Ce urmeaza dupa Prima Evadare?

Povesteam in postul anterior ca tocmai am fost la Prima Evadare si ca nu prea merg la concursuri dar anul asta s-ar parea ca o sa stric un pic aceasta statistica.Motivul este ca mai e un concurs care ma intereseaza prin gradul mare de diversitate al traseului si imposibilitatea de a-l face cu alta ocazie.

Cand altadata as mai putea sa merg intr-o alta mina? Am fost la Slanic si mi-a placut, multi n-au reusit sa ajunga si au regretat si initial nu ma gandeam prea tare la concursul asta, dar Paul mi-a dat posibilitatea sa merg in avanpremiera pe traseul de la Targu-Ocna si e intr-adevarat ceva diferit si interesant.

Se va merge prin salina, da, dar si pe tunelul de acces, atat in sus cat si in jos (unde nu e atata sare ca la Slanic), pe dealurile din apropiere (urcari grele si coborari rapide ciclabile 100%) si prin halele de lucru (pentru un intermezzo).

Pentru cei care lupta pentru un rezultat, asta va genera o intreaga problematica legata de cauciucuri (sare, pamant, asfalt), echipament (de la interior la exterior), lumini si asa mai departe. Pentru noi, restul, va genera o experienta unica.

Ne intalnim la Targu Ocna.

Leave a Reply

*