… continuari

activitate: am gasit un bazin rezonabil unde pot merge luni, miercuri si vineri pentru o ora de inot. E o activitate care raspunde cautarilor mele. Bazinul e civilizat, incalzit, uneori pare mai mult o sauna incat e dureros cand ies afara. Am fost de cateva ori la catarat anul trecut dar m-am oprit pentru ca nu strica sa ai un amic sa te fileze si e prea usor sa intinzi, fortezi o mana. Daca tot am genunchii busiti, macar cu mainile sa raman intreg. Cat despre trekking montan prin zapada, o sa incerc dupa ce imi schimb genunchii cu o versiune cold-resistant.

furia: e important sa te opresti si sa lasi la un moment dat. Lucrurile se vor intampla apoi de la sine cu o miraculoasa nerespectare a statisticilor. In decursul a 2 zile poti sa gasesti si anvelope, ochelari si telefon. M-a mirat insa ca pentru toata lumea cu care am vorbit cele mai importante pareau anvelopele. Am primit chiar si telefoane cu recomandari. Nimic insa pentru restul. Pentru mine insa anvelopele erau absolut pe ultimul loc, cei mai importanti fiind ochelarii si apoi telefonul-jucarie. Si intr-adevar noul meu telefon HTC Desire e o mare jucarie. De ce nu iPhone? Pai cum sa alegi intre un telefon cu OS proprietar si pe care nu poti dezvolta nimic decat in C si pe Mac, si un telefon cu Linux (da, un pic schilodit, dar totusi Linux) pe care poti dezvolta in Java, pe Linux. Nu e de fapt nici o alegere.

durerea: mi-am amintit-o zilele astea din plin in genunchii pe care am incercat sa-i ascund de frig. Insa parca frigul a izbucnit prin toate partile patrunzand adanc in incheieturi de unde nu mai iese decat prin dureri ascutite sau surde indelung debugate. Din fericire cu un pic de pauza si perspectiva reusesti sa gasesti atatea lucruri amuzante care te fac sa uiti un pic, asteptand vremuri mai calde. De exemplu casiera de la posta luptandu-se cu vecina ei pe o imprimanta matriciala care nu mai printeaza, atat de tare incat una a izbucnit in plans si alta in ras, totul in fata cozii care se formase deja la ghiseu.

2 Responses

  1. Poti da mai multe detalii despre bazin? Unde e, cat costa etc.

  2. Salut, bazinul se gaseste in curtea facultatii de medicina, langa Eroilor. E construit recent, aparent de facultate si seara e deschis pentru public prin intermediul unor scoli care au inchiriat folosinta. Eu merg in intervalul 20 – 23 cand un abonament lunar costa 250RON – 8 intrari sau 300RON – 12 intrari. Poti insa sa vii cu cineva si sa consumi din ele. Bazinul are 25m, e incalzit, uneori un pic cam tare, are >2m peste tot si are culoarele marcate bine. Din pacate am inteles ca se inchide de pe 17dec pana in ianuarie. Pana acum am fost de 5 ori (lunea, miercurea si vinerea) si sunt multumit, pana pe la 9 e un pic mai multa lume pentru ca sunt scoli de inot dar dupa 9 ai sanse sa ai un culoar doar pentru tine.

Leave a Reply

*