M-am hotarat anul asta sa mananc mai mult peste asa ca am cumparat peste congelat de peste mari si tari. Prima incercare a fost cod, un peste destul de plicticos as putea zice asa ca m-am decis sa-l inviorez putin.
Cod cu cartofi
Ingrediente
- 1/2 kg file de cod inghetat
- cartofi
- mirodenii: piper, coriandru, ulei de masline, otet de ginger
- 1 ou si faina
Metoda
- am fiert cartofii taiati cubulete
- am facut un fel de vinegreta din ulei de masline, otet de ginger, piper, lamaie, coriandru
- am dezghetat bine codul pe cea mai mica setare cam 20 minute pe urma l-am uscat cu un servet si l-am facut pane: prin ou si faine si apoi prajit in tigaie cu putin ulei
- pe fiecare farfurie am pus cod si cartofi, am stropit bine cu sos si am lasat un pic sa se imbibe inainte de a servi
- pofta buna
Comments:
James Crissilv -
Sa incerci cotlet de rechin sa vezi ce bun este. O zi minunata iti doresc
len -
@james: merci, am mai luat si merluciu, tot inghetat, sa experimentez.