Fusilli cu sos cu carne si busuioc

O reteta foarte simpla ca sa profit de busuiocul de pe terasa inainte sa vina frigul rau:

Fusilli cu sos cu carne si busuioc

Fusilli cu sos cu carne si busuioc

Ingrediente

  • fusilli
  • 200g carne tocata
  • 4 rosii
  • 1 morcov
  • 1/2 ceapa, 1 catel usturoi
  • busuioc proaspat

Metoda

  • se fierb pastele
  • se caleste ceapa si apoi se prajeste carnea
  • se adauga rosiile maruntite si morcovul ras, sare si piper
  • se lasa sa scada si apoi se adauga usturoiul si busuiocul maruntit si se mai amesteca pentru 1,2 minute. Busuiocul ca si usturoiul isi pierd din aroma prin fierbere asa ca nu trebuie lasate prea mult.
  • pofta buna

4 Responses

  1. arata minunat!

    … orice mancare arata minunat in perioada asta!… :))

  2. Merci :)

  3. Am ajuns absolut la intamplare pe blogul tau si pentru ca mi-a placut la nebunie ce-am vazut la cooking section..te-am postat pe facebook :) so..expect some entries!

  4. @Cris – bine ai venit, sper ca ai gasit cateva idei de mancare :)

Leave a Reply

*