E vremea conopidei asa ca iata o mini serie cu cateva retete cu conopida.
Incep cu una putin inedita caci nu fierb ci prajesc conopida: o reteta simpla, un fel de salata calda.
Conopida prajita
Ingrediente
- 1/2 conopida mica
- boabe mustar, coriandru, sare, piper, ulei
Metoda
- conopida se desface in bucati cat mai mici. De preferat bucati care sa intre intr-un cub 3x3x3 cm.
- se lasa in apa circa 30 min si apoi se stoarce bine bine
- in ulei se adauga boabele de mustar si apoi conopida
- se lasa pe foc mare 2 minute pana se rumenesc un pic bucatile de conopida si pe foc mic inca 10 sa se inmoaie in profunzime amestecand din cand in cand
- se condimenteaza cu sare, piper si coriandru macinat
- pofta buna
Comments:
mazilique -
e vorba de coriandru - boabe (seminte), nu? :)
len -
@mazilique: Coriandru boabe macinate, da. Imi place tare aroma de coriandru macinat. Bine ai venit pe aici, te mai astept :)