O reteta de post, savuroasa si relativ usor de facut inspirata doar de vinetele si dovleceii noi din piata si respectiv din frigider :)
Curry de vinete
Ingrediente
- o vanata cat mai coapta
- optional: 1 dovlecel
- o ceapa, usturoi, ginger
- 1/2 lingura de chimen
- optional: 1/2 lingura curry madras
- 3-4 rosii mici
- 1 ardei iute uscat
- baza de orez
Metoda
- se taie cubulete vanata si dolvecelul
- se prajeste ceapa cu usturoiul, gingerul, ardeiul iute taiat marunt. La sfarsit se adauga pentru 5 minute chimenul cat sa inceapa sa umple bucataria de miros
- se prajeste apoi curry-ul cu grija sa nu se arda
- se adauga vanata si dovlecelul si se lasa pana se inmoaie
- se adauga apoi rosiile maruntite si se lasa pe foc mic pana scad mult
- se serveste peste baza de orez
- pofta buna