O reteta de iarna tocmai buna pentru masa de craciun:
Friptura de porc la cuptor
Ingrediente
- 1 kg de muschi/file de porc complet dezghetat
- putina slanina
- putina carne afumata
- condimente: usturoi, cimbru, piper, coriandru
- garnitura: cartofi sau ciuperci
Metoda
- carnea se curata foarte bine si se impaneaza cu slanina, carne afumata si usturoi
- se presara cu condimente (sarea eu o pun la sfarsit)
- cartofii se amesteca cu cimbru, sare, piper coriandru si putin ulei
- se pun la cuptor pentru 20 – 30 minute sau pana carnea devine foarte moale si alba (se testeaza cu o furculita care trebuie sa intre usor).
- pofta buna si craciun fericit!
Comments:
rotor -
Singurul loc unde am gasit o poza din care sa-mi dau seama ca aia am si eu de gatit :) A iesit bine, folosit caizer in loc de slanina ca nu e de gasit prin Montreal :). Mersi! http://www.fileden.com/files/2008/8/11/2045666/P7239987.JPG
len -
N-arata rau :)